PALVELUT

Fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa hoidetaan ja ennaltaehkäistään tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja vammoja.

Tarkka fysioterapeuttinen tutkiminen, sekä asiakkaan kokonaisvaltaisen tilanteen kartoittaminen toimii perustana asteittain etenevälle fysioterapialle. Korostan palveluissani aktiivisia ja toiminnallisia menetelmiä. Manuaalisen terapian keinoja käytetään tarvittaessa tukemaan ja mahdollistamaan aktiivinen harjoittelu.

Toimiakseen ihmiskeho tarvitsee voimaa, kestävyyttä ja liikehallintaa. Nykyaikainen fysioterapia ei ole pelkkää vammakuntoutusta, vaan ihmisen kokonaisvaltaisen toimintakyvyn optimointia. 

Tavoitteiden saavuttaminen ei tapahdu hetkessä, vaan vaatii aina sinnikästä työtä. Sitä työtä en voi tehdä puolestasi, mutta lupaan tehdä sen kanssasi! Minun tehtäväni on kääntää kaikki kivet, jotta sinä saat avun.

Palvelut urheiluseuroille ja urheilijoille

Fysioterapialla voidaan ennaltaehkäistä vammoja, lisätä urheilijan harjoitettavuutta ja näin optimoida urheilijan suorituskyky ja kehittyminen.

Paras hyöty fysioterapiasta urheilussa saadaan silloin, kun fysioterapeutti on mukana urheilijoiden valmennuksessa ja työskentelee yhteistyössä muun valmennuksen kanssa. Tämän takia en tarjoa urheilufysioterapiaa yksittäisinä vastaanottokäynteinä, vaan palvelukokonaisuutena, joka sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä on paras tapa auttaa urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa ja unelmansa omassa lajissaan.

Sovitaan tapaaminen/etätapaaminen, ja kartoitetaan yhteistyön tuomat mahdollisuudet!

Liikuntapalvelut

Henkilökohtainen valmennus

Pidempiaikainen valmentaja, tai vain pieni lisäbuusti omaan harjoitteluun? Kumpi vain, autan mielelläni!

Parhaat ominaisuuteni valmentajana:

  • Maanläheinen ja yksinkertainen lähestymistapa; kehittyminen ei vaadi monimutkaista kikkailua.
  • Ymmärrys siitä, millainen harjoittelu tukee parhaiten arjen/työn/harrastuksen vaatimuksia.
  • Koulutus yhdistettynä omaan harjoittelutaustaan antaa laaja-alaisen osaamisen varioida harjoittelua; ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä, eikä kaikkea tarvitse tehdä oppikirjamaisesti.
  • Teen kaikkeni, että pystyn auttamaan. En vedä harjoituksia ”valmiista pakasta”, vaan teen jokaisen asiakkaan eteen töitä, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

Valmennus voi kattaa jonkin yksittäisen fyysisen osa-alueen, tai suuremman kokonaisuuden. Tapaamisten määrä, sisältö sekä yhteistyön kesto sovitaan sinun tavoitteisiisi ja arkeen sopivaksi.

Valmennuksesta maksat hyvin yksinkertaisen kertaperusteisen hinnoittelun mukaan. Et maksa kallista kuukausimaksullista pakettia, jossa tapaamiskerrat on määritelty etukäteen. Maksat vain siitä ajasta, jonka käytät! (kts. Hinnasto)

Voit varata MAKSUTTOMAN 30 minuutin tapaamisen, jossa kartoitetaan yhteistyön mahdollisuudet! Tämä ei vielä velvoita mihinkään 😊.